dimecres, 29 d’abril del 2009

ANIMEU-VOS!!!

LLUITA MES ENLLA DE LA PRIMERA TEMPTATIVA


Nosaltres som responsables directes de vetllar pel nostre ben estar i la nostra salut però no sempre ho aconseguim. Hi ha trastorns en l’organisme que s’escapen del nostre control i és llavors que apareix la malaltia.

En la facultat de medicina s’explica que el metge ha de fer tot el possible per curar i mantenir viu i esperançat al pacient.
Així doncs, cal tenir en compte i valorar molt positivament la preparació i professionalitat dels nostres facultatius especialistes, que davant el diagnòstic activen tots els protocols possibles d’actuació al seu abast amb un l’abordatge multidisciplinari i cada vegada amb més exigit.

Tingueu en compte també que hi ha altres professionals i teràpies amb les quals podeu activar els vostres propis recursos a l’hora que potenciar els tractaments mèdics. Aneu en compte però, de no patinar en fal·làcies ni falses expectatives.

D’altre banda, una malaltia greu pot ser una travessia terriblement solitària. Una condició indispensable per superar aquesta situació és adoptar, desenvolupar i millorar les actituds i els hàbits positius.

Permeteu que faci una afirmació en la que crec: Si voleu saber si sou capaços de superar una dificultat, un obstacle, un repte o una malaltia no us quedeu en la primera temptativa i aneu més enllà. Us sorprendrà descobrir fins on pots arribar.

Jo ho estic fent així i com podeu veure el resultat és magnífic -contra tot pronòstic continuo sumant aniversaris...





Animeu-vos!!!