dilluns, 7 d’abril del 2008

POTENCIAR LA NOSTRE CURACIÓ

EXPERIÈNCIA ÍNTIMA
Les cèl·lules del nostre organisme es troben en renovació constant. En aquets tràfec cel·lular sempre n’hi ha alguna que neix defectuosa. És aleshores que es fa un tumor.En la majoria dels casos els mecanismes de defensa detecten l’anomalia i eliminen el problema, però en ocasions alguna cosa no funciona i apareix el càncer.
Les investigacions apunten què únicament el 15% dels càncers son de origen genètic.La resta dels casos són d’origen divers.

Què és el que ha passat? Doncs que alguna cosa no va bé i cal posar remei:
- Primer de tot posar-nos en mans dels metges per que determinin el tractament i ...
- Reactivin el sistema immunològic
- Descobreixin els mecanismes inflamatoris que provoquen l’expansió del tumor
- Redueixin el rec sanguini de la zona afectada per evitar la proliferació de les cèl·lules malignes.

I nosaltres que hem de fer per potenciar la nostre recuperació?
- Aprendre a protegir-nos dels agents externs mediambientals que propicien el contacte amb substàncies tòxiques
-Ajustar la nostre alimentació pel eliminar el consum de substàncies cancerígenes i augmentar la nostre alimentació amb continguts fotoquímics, per combatre el tumor en la seva fase inicial.
-Comprendre i sanar les nostres ferides psicològiques que reforcen els mecanismes biològics dels càncer.
-Crear una relació harmònica amb el nostre cos per estimular el sistema immunològic i reduir la inflamació que fa que el tumor creixi.

És a dir, desintoxicació de substàncies cancerígenes, alimentació anticancer adequada i trobar l’equilibri emocional. Tot això i més ho explica el Dr. David Servan-Scheiber el llibre AntiCancer de la editorial Espasa.

Fer front a una malaltia greu es una experiència multidisciplinaria en la que els metges estan implicats , però també és una experiència íntima pel pacient.
Aurora