divendres, 2 de maig del 2008

ELLS TAMBÉ SON VALENTS

ELS NOSTRES METGES...

Certament els bons doctors miren de guarir les dolences amb una valentia comparable a la dels seus pacients.

Hem de reconèixer què els oncòlegs estan sotmesos a una gran pressió per tal de mantenir-se al corrent de les novetats en diagnosis i procediments terapèutics .

Així doncs, en molts casos, no tenen ni tems, ni ganes d’endinsar-se en altres mètodes alternatius, i ni de bon tros, es plantegen d’integrar mètodes naturals a les seves practiques mèdiques.

Evidentment, què no te sentit pretendre curar el càncer sense recórrer a la cirurgia, a la quimioteràpia, a la radiació, a la immunologia ; en un futur a la genètica molecular; és a dir a la millor medicina occidental.
Ara bé podem potenciar els beneficis dels tractaments tècnics convencionals estimulant la capacitat natural que té el nostre organisme per protegir-se del tumor.

El Dr. DavidServan-Scheiber, és psiquiatra i neuròleg d’origen francès, professor clínic de psiquiatria en la Facultat de Medicina de la Universitat de Pittsburgh (Estat Units) i cofundador del Centre Medicina Integral del Centre Mèdic en aquesta facultat.

Servan ha escrit un llibre, fruit de l’experiència de haver sobreviscut a un tumor cerebral.
Després de rebre els tractaments mèdics
convencionals tingué una recaiguda que el va induir a estudiar a fons tota l’informació disponible amb relació amb el càncer.

En el seu llibre “ Anti-Cancer - Una nueva forma de vida” ens mostra una interessant panoràmica de com va superar el càncer aplicant mètodes complementaris a l’abast de tothom.

Trovare-ho més informació a:
http://www.emdr-es.com/articulo_emdr_entrevista_david_servan.php

Aurora