divendres, 5 de desembre del 2008

MANIFEST DE FECMA

PATIR UN CÀNCER DE MAMA NO ÉS SINÒNIM DE MORT

“.../...El Càncer de Mama continua sent una malaltia agressiva de la que coneixem més les conseqüències que les causes per les que es produeix.../..."

Davant aquesta malaltia no es pot renunciar a les ganes de
viure i tenim que desterrar els silencis i la soledat. No volem Dones amb Càncer de Mama resignades o invisibles. Ens pot causar dolor, però no ens pot fer renunciar a la nostra sensibilitat, a la nostra voluntat d’autonomia personal i des d’aquesta fer front als problemes personals, familiars socials i laborals que se’n deriven..../...”

“.../...A Federació Espanyola de Càncer de Mama (FECMA), constituïda l’any 2000, està avui en dia formada per 27 Associacions de Dones amb Càncer de Mama de diferents Comunitats Autònomes que coordinen les seves iniciatives i activitats i que tenen com a objectiu recolzar a les dones amb aquesta malaltia i donar suport a tots els esforços dirigits a fer front a aquest veritable problema de salut pública, fent servir tant el diàleg amb les diferents Administracions com participant en Fòrums i Congressos tant estatals com internacionals.

La Federació Espanyola de Càncer de Mama (FECMA) i les Associacions federades, estem compromeses en crear una forta xarxa en tot el territori de l’Estat que sigui capaç de difondre serveis, valors, activitats i reivindicacions en relació amb el Càncer de Mama i fer-ho des de la independència, el rigor i l’autonomia.

Fem una crida a les dones perquè sumem esforços en l’articulació d´’aquesta iniciativa compromesa amb la lluita contra el Càncer de Mama i en el recolzament a totes les dones amb aquesta malaltia..../...”

Podeu llegir el manifest sencer des de :
http://www.ginestavila.cat/ca-es/activities/manifest.html
Aurora