dilluns, 3 de març del 2008

SENSUALITAT

UNA MICA DE EROTISME

Se m’acut que, contemplant la nostre situació actual dedesvàlids/lides ens amaguem en una trinxera envaïts pel pànic i atacats pel dubte de no ser prou atractius: Hem perdut la sensualitat? O... serem capaços encara de seduir?

Hem de recobrar l’instint de provocar i evocar. No necessariament estic parlant de sexe, que també. Si despullem el sexe d’erotisme mostrem l’instint. Jo parlo de sensualitat.

Cuida la teva imatge, alimenta la teva autoestima i sàpigues que el mon encara està esperant el millor de tu. Comença per somriure confiant en la teva recuperació. Si has perdut cabell busca altres recursos estètics en els que fins ara no havies rumiat o no t’havies atrevit a utilitzar. Pensa què, un home calb es considera sexy i les dones amb barret resulten glamouroses.

A casa, davant del mirall, mostra el teu millor somriure. Reeduca els instints, desperta la teva sensualitat, canvia i renova els hàbits. Sedueix amb la mirada, amb el gest, amb les olors, amb la retòrica. Toca i deixa’t tocar, mira i deixa’t mirar.

Aurora