divendres, 18 de juliol del 2008

CAL DIR I DEMOSTRAR

NI FAL·LÀCIES, NI FALSES EXPECTATIVES!

Quan es parla cal demostrar allò que s’afirma.

Des de “luz de aurora” cerquem informació d’interès per a totes aquelles persones que d’una manera o altre es troben afectades pel càncer.

La recerca de dades, contempla tots els àmbits possibles –ciència, investigació, tecnologia, psicologia, teràpies alternatives i molt més-.

La solvència dels continguts de luz de aurora bé acreditada per l’origen de les fonts d’informació, que sempre estan referènciades al peu de cadascun dels articles publicats.

Aquesta aclaració parteix de la següent reflexió: enfilada al límit de la mort vaig signar amb la vida un compromís: el compromis de servei.

Un dels meus objectius és cercar dades verificades i comprovades per tal oferir-vos-les, amb el desig què cadascun de vosaltres trobi eines i recursos per tal de redescobrir la vida, perquè el diagnòstic d’un càncer no es el final d’un camí si no el principi d'un altre, que si ho sabem enfilar ens farà més grans, més forts, més lliures.

Voldria encomanar-vos la convicció de què tots podem potenciar els beneficis dels tractaments mèdics activant els nostres propis recursos- però anem amb compte de no patinar ni amb fal·làcies ni amb falses expectatives.

Aurora