divendres, 29 de febrer del 2008

Igualtat Home -Dona

NO SOM INVISIBLES

El 8 de març és el Dia Internacional de la Dona. Serà una bona ocasió per aprofitar i reflexionar sobre els canvis de rol masculí i femení.

Anem cap a un model de societat on dones i homes compartim responsabilitats i espais. Això ha provocat que ells també s’impliquin en el canvi, qüestionant el paper que fins ara han estat representant.

Aquest dia es faran activitats arreu del molt. A la ciutat de Sabadell (Barcelona) la denominada “Taula de treball d’activitats i actes de sensibilització del Consell Municipal d’igualtat” ha preparat un programa d’activitats força interessant i extens.

Son Activitats gratuïtes però cal inscriure’s trucant al telèfon 93 724 61 68 ( matins de 9 a 2) o per correu electrònic a igualtat-dona-home@ajsabadell.cat abans de l’11 de març.

Fan un taller de risoteràpia força recomanable ja que, quan una persona perd la capacitat de riure davant una situació de conflicte o estrès acumula energia negativa que encara empitjora la seva situació.

La psicòloga M.Elena Rolinski dirigirà els tallers de dependència, autoestima, intel·ligència emocional i risoteràpia.

Aneu, que de ben segur sortireu satisfets/tes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Vaya pues tendremos que ir al taller de risoterapia para ver si me animamo un poquillo Falta me hace.
Desde que estoy con la radio que ando un poquito tristilla (ademas de chamuscada je,je)
Bueno bromas a parte, si me encuentro como ahora me apuntaré al de risoterapia , al de autoestima i a alguna actividad mas.

Sonia de Sabadell
Gracias por la información.