dimecres, 11 de juny del 2008

ESTIMA'T

TALLER D’AJUDA A PERSONES AMB CÀNCER

En la ciutat de Sabadell ( Barcelona) arrenca amb moltes ganes i entusiasme “EL FAR” , una associació creada per un grup de persones que estan fent una gran labor d’ajuda i suport a persones afectades de càncer .
L’associació va ser creada en el 2007 i està oberta a pacients, familiars i afectats en general .

En “EL FAR “ es fan diverses activitats entre les que cal destacar la d’un taller nomenat “ESTIMA'T” en el qual grups de conversa parlen de questions d’interès personal .
La discussió en grup, d’un problema que preocupa, ajuda a percebre què hi ha diverses maneres d’afrontar–lo. La experiència dels altres acostuma a ser útil i fa que ens ajudi a sentir-nos millor.
La reflexió en grup ofereix l’oportunitat d’entrar en un proses de desenvolupament personal, d’incrementar l’autoestima i d’encomanar-se amb la vitalitat d’altres membres més experimentats i optimistes.
En el taller “ESTIMA'T” no hi ha inconvenient en dir allò què sents, o què et preocupa ja què tots han passat o estan passant pel mateix, i sabran entendre el que vols dir.També es practiquen tècniques de relaxació per procurar la reducció de l’ansietat etc…
En les sessions de grup es crea “una família momentània” que no critica ni censura. En general es procura fer un anàlisi del problema i mirem de reflexionar del perquè de tot plegat - Que no es poc!!
En la seva web trobareu informació de totes les seves, http://somelfar.blogspot.com/